Floyd Mayweather Jr. și arta sa

Acum că și-a încheiat cariera, se poate spune, fără teama de-a greși, că Floyd Mayweather Jr. este cel mai mare boxer al generației sale și unul dintre cei mai mari din istorie, însă, chiar și cu senzaționalul său palmares, o bună parte dintre cei care se uită mai rar (sau aproape deloc) la box și i-au văzut vreo luptă nu l-au perceput ca fiind cine știe ce sportiv, n-au văzut nimic special. Mulți dintre fanii vechi încearcă să-i alunge sau să-i descurajeze pe cei noi care se alătură fenomenului – nu stau să le explice lucruri de bază, darămite finețuri -, în special când adeziunea celor din urmă survine în urma expunerii mai accentuate a vreunui eveniment, fiind de părere că astfel de ralieri meteorice strică sportul. Dar eu cred că fanii ocazionali sunt utili deoarece ajută la popularizarea sporturilor și a sportivilor în general; plus că o parte dintre ei vor deveni cunoscători – fiecare trebuie să fie novice la un moment dat, nu? Foarte multe sporturi se susțin prin faptul că publicul larg mai aruncă din când în când o geană asupra lor, fără să devină prea implicat. E o chestiune de politețe, de simțit cu musca pe căciulă, ca atunci când nu ești încă familiarizat cu un sport să nu te bați prea mult cu pumnii în piept în a-i contrazice pe alții și a nu pune prea mare preț pe părerile tale.

Trebuie spus de la început că stilul lui Mayweather nu este nici pe gustul unora dintre fanii vechi și înrăiți ai boxului, care înțeleg destul de clar ce face el în ring, nici lor nu li se pare suficient de entertaining (deci nu e vreo unanimitate nici din acest punct de vedere), însă mulți dintre cei care nu-s familiarizați cu acest sport nu-s impresionați de Mayweather deoarece nu înțeleg ce face el mai exact în ringul de box. Stilul lui nici nu e ușor de înțeles și de urmărit, e greu de observat și, în principiu, e nevoie ceva ani și multe meciuri vizionate pentru a înțelege că e extrem de dificil, aproape imposibil, ca cineva să facă ce face el. Până la urmă, ce e și ce nu e dificil? La cel mai înalt nivel, mulți începând să boxeze în jurul vârstei de 10 ani, când ajung în plină formă, campionii mondiali au în jur de 20 de ani de experiență. 20 de ani de vânat cap și corp și format reflexe în acest sens. A intra în ring cu asemenea oameni și a reuși să NU te bați e cel mai dificil lucru pe care îl poți realiza. E mai ușor să-i faci KO. Foarte mulți dintre marii campioni au fost făcuți KO, însă de evitat bătaia cu ei nu prea reușește nimeni. Repet – dacă intri în ring cu un campion mondial, e mult mai greu să reușești să nu te bați decât să-l faci KO.

Despre strategie și adaptarea ei la calitățile disponibile

În majoritatea competițiilor sportive există două abordări prin care sportivul (echipa) încearcă să se impună: tehnică sau forță. Toți sportivii de top le au pe ambele, fiecare definindu-se printr-o combinație între cele două, însă una dintre cele două primează în modalitatea acestora de-a se impune. Există și în box aceste două abordări. De obicei, a boxa este denumirea folosită pentru tehnică și a te bate, pentru forță (to box or to fight – cum le zic americanii). Mayweather întotdeauna s-a bazat pe tehnică, și a fost atât de tehnic pe lângă oricine altcineva din generația sa (în special în a doua jumătate a carierei sale) încât nici măcar nu se punea problema ca cineva să spere că poate intra în ring şi să-l învingă fiind mai tehnic decât el. „You cannot outbox Mayweather” era deja o axiomă. Cei care au încercat abordarea tehnică, și ei campioni extrem de tehnici la rândul lor, au eșuat sigur şi lamentabil. Așa că a mai rămas abordarea în forță. Se spera că la un moment dat, va intra vreo lovitură, vreo combinație (mai mult sau mai puțin venită de nicăieri), care să-l surprindă şi să-l învingă prin KO. Well… în 50 de meciuri şi 21 de ani de box profesionist (la vârstă de 19 ani şi-a făcut debutul în boxul profesionist) n-a venit această lovitură.

Sunt cu atât mai meritorii rezultatele lui Mayweather, cu cât are (cel puțin) două dezavantaje considerabile peste care a trebuit să treacă, să-şi adapteze stilul în funcție de ele. Unul dintre acestea ar fi că nu poate lovi puternic. Este cunoscut mai degrabă ca având o forță medie a loviturii, obișnuită – care nu te recomandă să devii unul dintre cei mai buni boxeri din istorie. Forța loviturii are o considerabilă componentă genetică: oricât te-ai antrena, de la un punct încolo nu-ți mai poți crește forța de lovire. Dacă o ai, avantajul e că trebuie să muncești mai puțin, îți poți scoate adversarul din ring cu mai puține lovituri şi-i poți altera mult mai ușor prestația. Al doilea dezavantaj al său (acesta este mai rar) sunt mâinile destul de fragile, la care se accidentează ușor. Așa că a brevetat un stil excepțional: „Nu încasez nimic, lovesc pe contră, clar, în plin, 3-4-5 lovituri – câștig runda. În acest mod câștig fără dubiu vreo 7-8 runde, în vreo două m-asigur că nu se întâmplă nimic (pot să le dea arbitrii oricui), dau vreo două runde adversarului (de obicei primele două sau cele din prima jumătate a meciului, cedate în mod deliberat pentru a-şi studia adversarul), câștig meciul”. Poate nu e neapărat cel mai spectaculos stil pentru cei care se uită ocazional la box, sau pentru cei care vor să vadă mai multă acțiune, însă e, de departe, cel mai dificil plan de pus în practică. Nimeni din generația sa (şi nu numai) nu-l mai poate duce la îndeplinire (poate le reușește un meci sau două, însă nu o perioadă îndelungată).

Foarte des se vorbește despre defensiva sa (şi pe bună dreptate, probabil cea mai bună din istorie) şi mai puțin despre abilitățile ofensive, care, la rândul lor, sunt de domeniul fantasticului: aproape 50% dintre loviturile expediate de el lovesc ținta, asta în condițiile în care procentul la ceilalți multipli campioni mondiali, nu amatori!, este de 25-30%, iar când intră în ring cu Mayweather procentul lor scade sub 20%. Din punct de vedere al preciziei, e ca un chirurg printre măcelari. Uneori, ușurința cu care își lovește adversarii produce frustrări în rândul privitorilor, că nu accelerează mai mult, că nu-i termină, așa cum alți boxeri ar face, ci alege să tempereze lupta, însă asta face parte din filosofia sa, din stilul său – conservator, extrem de calculat, care prevede limitarea la maximum a riscurilor (de accidentări, contre etc.) – şi nici nu găsește o plăcere deosebită în a pune în pericol integritatea corporală a adversarilor, ba chiar îi protejează în unele cazuri. Mayweather câștigă meciuri deoarece câștigă runde, nu aleargă după KO-uri, așa că nu-i o mare realizare să reziști un meci întreg cu el (să-l anunțe cineva şi pe amatorul celebru cu care s-a luptat în ultimul meci, care după ce-a eșuat să-l termine în două runde, găsește măreție în faptul că a rezistat aproape un meci).

„Fuga” lui Mayweather

Cel mai întâlnit reproș care i se aduce de către detractorii săi este faptul că fuge, nu se bate. „Să stea, dom’le, acolo dacă-i bun, de ce fuge?” e obiecția ignorantului. E ca şi cum i-ai cere unui fotbalist: „Hai să stăm aici la tine în careu şi să ne dăm la gioale, de ce fugi cu mingea-n tușă?” Cum să-i pretinzi să nu se miște şi să renunțe la o serie de arme de care dispune? E ca şi cum i-ai cere lui Messi să câștige Balonul de Aur, da’ să n-alerge prea tare, să nu dribleze şi să nu șuteze cu piciorul stâng. Astfel de solicitări absurde, care prevăd ca un atlet de înaltă performanță să se transforme din profesionist în circar („ia să vedem dacă poți şi c-o singură mână!”), nu pot veni decât din partea unui public care n-are nicio tangență cu sportul respectiv şi nici cu ideea de întrecere sportivă în general.

Cu atât mai mult cu cât încremenirea în ghete nu e deloc spectaculoasă. A te poticni în centrul ringului, cap în cap, şi a da din ambele brațe ca un înotător disperat să ajungă la mal, asta e cea mai rudimentară formă de box. Boxeri fără talent care-şi împart pumni poate fi ceva spectaculos, însă până la un punct. (Cei care caută violență în box, cred că ar avea o mai mare satisfacție dacă ar căuta bar fights, sau ceva de genul ăsta, pe Google.) Depinde ce-ți dorești de la un sport. Te poți uită la un meci de fotbal echilibrat din liga a 4-a, care se termină 5-4, cu răsturnări de situație, şi să ți se pară spectaculos, însă este un spectacol al mediocrității, sau te poți uita cum FC Barcelona învinge lejer cu 2-0, care, la o primă vedere, nu pare un meci așa de palpitant, așa de entertaining, pentru că adversarii nu se întâlnesc cu mingea, sau poți admira înalta clasă a jucătorilor de la Barcelona care fac acest lucru posibil şi înțelegi că ăsta nu-i un lucru obișnuit, că nu-i vina lor că nu-i un meci mai competitiv şi că nu-i normal să le ceri să renunțe la unele abilități ca să facă tot posibilul să ia bătaie.

Am făcut aceste precizări pentru a arăta că şi dacă ar fugi n-ar fi o problemă, atâta timp cât sunt respectate regulile întrecerii sportive, însă, în realitate, Mayweather nu fuge. De cele mai multe ori fuga lui Mayweather constă într-un pas, cel mult doi, în lateral sau în spate. Lăsând la o parte situațiile extrem de dese când inițiază atacul, criticii par să nu remarce faptul că supărător de multe ori fuga lui Mayweather constă în statul pe loc, în centrul sau pe corzile ringului, şi evitarea atacurilor prin mișcări de trunchi, cap şi umeri, iar după atacuri prelungite în care nu le intră nimic, adversarii sunt cei care fac pasul înapoi. Este adevărat că are şi o foarte bună deplasare în ring, la care apelează mai mult sau mai puțin, în funcţie de adversar, însă nu asta îl pune la adăpost de lovituri. Principalele sale atuuri defensive sunt capacitatea de a-şi citi extrem de rapid adversarul, şi de a se adapta la ce acesta poate să facă, şi reflexele aproape inumane. E un fel de Neo în Matrix.

Episodul Pacquiao

Mai întâi, vreau să precizez că în majoritatea meciurilor lui Mayweather pe care le-am văzut live, şi i le-am văzut pe toate din 2008 încoace, mi-am dorit ca el să piardă. Nu s-ar zice după ce-am scris mai sus, nu? De asemenea, menționez că sunt fan Pacquiao, așadar în acest meci îmi doream în mod arzător ca Mayweather să piardă. Consider că meciul ar fi trebuit să aibă loc în 2008-2009, iar data la care s-a desfășurat le-a alterat amândurora performanța, însă l-a afectat mai mult pe Pacquiao pentru că are un stil care se degradează mai ușor odată ce se apropie vârsta retragerii. Chiar şi așa, după ce s-a întâmplat în acest meci, nu cred că Pacquiao ar fi avut nici atunci vreo șansă. Prins în febra evenimentului şi cu un favorit clar, atunci mi s-a părut un meci mai echilibrat decât îl văzuseră arbitrii şi mulți alți specialiști ai boxului. Însă după ce am revăzut meciul de mai multe ori, mai detașat şi la intervale diferite de timp, am consultat şi statisticile, mi-am reconsiderat opinia. Mayweather a fost net superior.

Pacquiao este un boxer extraordinar, însă la categoriile mai mici de greutate. Probabil că încă s-ar impune la aceste categorii, de unde a şi plecat inițial, dar ascensiunea asta a lui, cu titluri la categorii din ce în ce mai mari, de la un punct încolo s-a făcut puțin cam artificial, punându-i-se în față adversari mari, lenți şi cu o slabă defensivă – aceștia bazându-se mai mult pe atac, la fel ca Pacquiao, însă Pacquiao are câștig de cauză în fața lor deoarece este mult mai rapid şi are o excepțională deplasare în ring. Când adversarii de la categorii superioare erau cât de cât tehnici şi aveau o defensivă bună fie erau evitați, fie erau puși să scadă mult în greutate pentru meciurile cu el, iar pierderea kilogramelor le-a afectat vizibil prestația – se pare că în cazul acestora nu mai era interesat de câștigatul centurilor la categorii superioare. În strategia lui de promovare s-a folosit din plin mitul lui David şi Goliat. Tuturor ne place să-l vedem pe ăla mic că-l bate pe cel mare, am crescut cu astfel de istorisiri, iar promotorii lui ne-au vândut în mod eficient această poveste. Menționez problema categoriei pentru că din start intră în ring cu un dezavantaj: Mayweather este mai mare decât el. De asemenea, stilul lui Mayweather nu-l avantajează (nu de puține ori a avut probleme cu boxerii tehnici), însă erau prea mulți bani în joc şi prea multă expunere ca să nu riște o înfrângere.

Bineînțeles, după încheierea meciului, dorindu-şi să-l vadă pierzând, ca de obicei, publicul larg a sărit să-l critice pe Mayweather că nu e în stare să încaseze şi el niște lovituri, le tot evită ca un fricos. Nu înțeleg de ce nu l-au criticat pe Pacquiao că nu știe să atace. Întrebarea care se punea era cât valorează ofensiva lui Pacquiao în fața cuiva care știe să se apere. Ofensiva oricărui amator arată excelent în fața unui sac de box. Problema e atunci când sacul se mișcă şi chiar îndrăznește să te lovească şi el. S-a dovedit că nu valorează prea mult, iar eficiența lui Pacquiao tinde către zero când e pus în fața unui maestru al defensivei – lucru care era oarecum de așteptat, ținând cont de scăderea eficienței sale în aproape toate confruntările pe care le-a avut cu boxeri care știu şi altceva în afară de ofensivă. În meciurile în care Pacquiao întâlnea adversari mari şi convenabili pentru stilul său, arunca şi peste 1200 de pumni pe meci, cu Floyd a lansat de departe cele mai puține lovituri: ceva peste 400. Şi nu doar lui i s-a întâmplat acest lucru, toţi par să aibă mult mai puțină activitate atunci când intră în ring cu Mayweather. De ce?

Boxerii mai puțin tehnici şi cu o apărare slabă, cum i s-au pus destui lui Pacquiao în față, când sunt atacați de cineva rapid, se închid în defensivă şi aproape că înghit şi cheia. Stau şi câte 10 secunde cu brațele ridicate pentru blocaj fără să schițeze nimic, lăsându-şi adversarul să-şi termine nestingherit atacul până să preia ei ofensiva. Mayweather nu e niciodată complet în defensivă, mereu ține un ochi deschis şi nu se panichează când e atacat. De obicei, te întrerupe în mijlocul atacului. Ratezi prima lovitură, trebuie să te aștepți la contră şi, spre deosebire de tine, lui îi intră în plin (e ca la anchetă – tot ce spui poate şi va fi folosit împotriva ta). Dacă te întinzi la o combinație de două lovituri, mai mult ca sigur n-o mai prinzi pe-a treia, pentru că te așteaptă o mare directă, sau un pas în lateral şi te lasă să lovești aerul. Ăsta-i motivul pentru care lumea nu e așa de activă şi aruncă mult mai puțini pumni spre Floyd decât o face atunci când se confruntă cu altcineva. Aceste contre foarte precise te fac să reconsideri pălăitul. Pacquiao e recunoscut pentru combinațiile lui cu multe lovituri, de 5, 6 sau chiar 7 lovituri consecutive, însă acestea merg doar cu cei care se baricadează total în defensivă (cu sacii de box). Cu Mayweather combinațiile prelungite nu-s posibile oricât de rapid ai fi – după cum s-a văzut şi în acest meci. Vei fi întrerupt dinainte să prinzi avânt.

Din nefericire, după meci a preluat şi Pacquiao discursul ignoranților: „a fugit”, „e fricos”, însă n-a îndrăznit s-o facă de prima dată. Prima scuză a fost că era accidentat, dar văzând că sunt mulți „lălăitori” pe margine care pun refrenul cu fuga, a sărit şi el în mod josnic în această barcă. Până una-alta, conform statisticii, cât şi a ceea ce se vede foarte clar în imagini, ofensiva celui mai defensiv boxer a fost aproape de două ori mai bună decât ofensiva lui. Dacă aș fi răutăcios, l-aș întreba: „Ce-ai pățit, boss? N-a mai stat sacu’ să dai în el? Totuși, văd că tu ai stat ca el să dea în tine.” Intervine o chestiune de logică elementară: „Tu cum ai reușit să iei ploaia aia de pumni, dacă el doar a fugit? Cu cineva care doar fuge, scorul pumnilor dați-încasați ar trebui să fie 0-0, nu?” Încă o dată, după cum am precizat şi mai înainte, a-i cere adversarului să adopte o tactică ce te avantajează pe tine şi să renunțe la calitățile sale de bază reprezintă o modalitate nu prea inteligentă de-a pune problema într-o competiție sportivă.

Mayweather este un boxer net superior şi m-aș fi așteptat la mai mult fairplay din partea lui Pacquiao, adică s-o recunoască public, mai ales că este mai mult decât evident acest lucru pentru cine vrea să vadă. Probabil cei responsabili cu promovarea au ales strategia asta, să nege evidența, pentru a menține iluzia că, totuși, este cam la același nivel cu Mayweather, ba chiar poate ceva mai bun (pentru că el nu fuge), mai ales că mulți dintre susținători se lasă mai rapid influențați de discursuri şi pasiuni decât de realitate. Dacă n-ai văzut meciul, făcând abstracție de nume, preferințe şi alte povești, şi te uiți doar la statistici, acestea indică un meci dezechilibrat, în favoarea lui Mayweather. Partea proastă pentru Pacquiao e că dacă te uiți la meci, pare şi mai dezechilibrat. Ce nu iau în calcul aceste statistici este calitatea loviturilor. Aproape că poți numără pe degetele de la o mână loviturile de forță, directele de stânga şi croșeele, clare, în plin, care i-au intrat lui Pacquiao, care, după ce că a lovit mult mai puțin decât Floyd (aproape jumătate), a nimerit mai mult în blocaj. Pe când Mayweather, chiar dacă n-au fost extrem de puternice, şi mai mult singulare decât în combinații, a avut lovituri foarte precise, în plin, prin care i-a zdruncinat sistematic capul toată seara, aproape rundă de rundă.

Păcatul acestui tip de lovituri e că nu punctează şi la impresia artistică, așa cum o fac loviturile din combinații. Când ești în febra meciului, 5 lovituri lansate una după alta, dintre care doar una intră – restul sunt fie în blocaj, fie pe lângă -, par mai atrăgătoare şi mai dominante pentru publicul spectator decât 5 lovituri care-şi ating toate ținta, însă sunt lansate pe rând, la un interval de 10-15 secunde. Însă acest efect dispare dacă vizionezi meciul mai detașat şi/sau de mai multe ori. La fel ca alți boxeri, Pacquiao s-a agitat mult, ca un taur, fără prea multă eficiență însă, iar Mayweather l-a răpus calm şi elegant ca un toreador. Așadar, i-a făcut şi lui Pacquiao ce le-a făcut şi altor mari campioni: i-a luat 8-9 runde, i-a dat 2, iar 1-2 le-a lăsat pentru dezbatere. 10-2 sau 9-3 (runde), cam așa ar arăta scorul meciului, şi asta au văzut şi arbitrii. Just another day at the office.

Loja lui Ali

Motivul principal pentru care Floyd Mayweather nu este pe placul multora este aroganța acestuia şi faptul că aproape în fiecare discurs se include printre cei mai buni boxeri din toate timpurile (TBE – The Best Ever – este formula prescurtată, de marketing, de prezentare, adică cel mai bun, însă dacă i se aruncă în dezbatere niște nume legendare, nu se consideră neapărat mai bun ca aceștia, ci doar unul dintre ei) iar replica multora e de genul: „cum îți permiți, băi, să te compari tu cu Ali (sau alte nume legendare)?”. Cu această ocazie am putea trage niște învățăminte cu privire la aroganță în general. Se pare că aroganța exagerată nu șade bine nici celui mai bun om de pe planetă în meseria lui, darămite unuia care nu a realizat nimic notabil în vreun domeniu. Dacă întrebi publicul larg, care nu e neapărat fan al boxului, dar a auzit ambele nume, care boxer a fost mai mare, Muhammad Ali sau Mayweather, probabil 99% îți vor spune, cu o răbufnire disprețuitoare, pe care o ai când cineva spune o enormitate, că Ali, deși aproape niciunul n-a văzut vreun meci de-al lui Ali.

Nu cunosc nici faptul că Ali a pierdut 5 meciuri. Cu atât mai puțin cunosc faptul că la construcția mitului lui Ali, boxerul, s-au adăugat evenimente care n-au legătură cu boxul. Unul dintre ele a fost convertirea acestuia la Islam. Altul a fost refuzul de-a se înrola în armată pentru războiul din Vietnam, invocând motive religioase, denunțând incorectitudinea războiului şi militând pentru pace, fapt pentru care i s-a luat titlul mondial, a fost condamnat la închisoare şi i s-a interzis să mai boxeze timp de 3 ani. Inițial aproape toată societatea americană era pro-război, ulterior din ce în ce mai mulți au început să denunțe intrarea în război, considerând-o ca fiind inutilă, injustă şi dezechilibrată şi totodată să remarce ce mare nedreptate i s-a făcut acestui campion. Ali nu s-a lăsat doborât de această situație, a revenit în ring după ce i-a expirat suspendarea şi şi-a recâștigat titlul mondial. Toate acestea se petreceau în văzul întregii lumi, transformându-l pe Ali într-un adevărat model, mai mult decât un sportiv de înaltă performanță – o conștiință publică, o voce. Nu există meciuri pe care le-ar fi putut câștiga în acea perioadă care să fi contribuit mai mult la imaginea sa de cel mai mare boxer decât interdicția (nedreaptă) de-a boxa, dublată de carisma sa.

Pentru un om al poporului, Mayweather are o mare problemă: n-a pierdut. De când a devenit cunoscut publicului, pare că toate i-au fost date de la bun început şi n-a trebuit să treacă prin nicio încercare ca să le obțină. În nicio poveste Făt-Frumos nu are şi fata, şi banii şi castelul de la început. Trebuie să plece de jos, să se dezvolte, să piardă, să fie doborât (preferabil în mod injust), să se ridice şi să revină învingător la finalul poveștii (iar toate acestea trebuie să se întâmple în văzul lumii). E o rețetă consacrată de formare a mitului. Bineînțeles, e falsă impresia că Mayweather a avut totul pe tavă. Şi-a pus pe mâini mănușile de box înainte de a împlini 5 ani, şi le-a dat jos la 40. Asta înseamnă 35 de ani de muncă şi de concentrare, eforturi şi privațiuni, iar situația sa n-a fost întotdeauna prea roz – pornind mai degrabă din sărăcie, într-o familie degenerată: în adolescență era martor cum tatăl său îi vindea droguri mamei sale. Nu numai că nu s-a apucat de vânzare şi consum de droguri, așa cum multe persoane din jurul său făceau, ci a continuat să rămână foarte concentrat pe ce avea de făcut, cu o maturitate impresionantă pentru un copil/adolescent, începând să se întrețină singur şi să-şi ajute familia încă de la vârsta pubertății. Nici după ce a început să facă bani frumoși din box nu şi-a pierdut concentrarea, iar determinarea, pofta de muncă şi dorința de reușită şi le-a păstrat chiar şi când a ajuns să câștige zeci şi chiar sute de milioane de dolari de pe urma unui singur meci. Palmaresul şi dominația sa îndelungată sunt fără precedent. Nu numai că nu a fost vreodată pus la podea şi numărat în lunga sa carieră (se poate întâmpla şi fără să fii lovit cu cine știe ce lovitură, knockdownul poate veni şi ca urmare a unei poziționări nefericite sau a unei dezechilibrări când ești atins), însă nu prea poți găsi vreo rundă pe care s-o fi pierdut extrem de clar, să zici că a avut mare noroc că s-a încheiat runda respectivă. Lumea face topuri cu momente din timpul carierei sale când a fost zdruncinat. Iar în față i-au fost aliniate nenumărate legende ale boxului din generația sa, pe care le-a învins fără drept de apel.

Acestea fiind zise, nici nu se pune problema că locul lui n-ar fi în loja lui Ali, e chiar unul dintre cei mai însemnați membri.

În încheiere:  link video

13 thoughts on “Floyd Mayweather Jr. și arta sa”

 1. Kick aass femaqle actressTraining programs for
  diwlexic adults californiaSimplee hentai gameJooe peeiung pantsRedheaded comsdy musicalsBig
  tit blousesSeexy nude youn girel vidsDeep throat other dasughter vidButt fuck oldVintage pinewood derby photos100 linhgerie silkBoottom bely
  dump issues problemsInterrcial porn venusSexy picture
  wwet pussyMatt pwarson nakedVaginal itch aftewr intercourseSouth indiann naled womanEroic saleman storyReading activties usinng
  sentenc stripsTourtist escortMalonee rim assTopher grac
  videoss sexA penis in vaginaSports adult hallkoween costumeMobile porn channelPee
  piddle potty tinkleFurry tentacle hentaiPictures nnaked nude sexyFree vifeo ale hairy hirste jismPublic threesome picturesHuszband annd
  wife amature sex videosYounhg teen pordn blogBig lebowski
  tara reid nudeBiig dickms blackBeest ice skates for dult beginnersTightenin breastPenthose erotic storiesKimnmie toon nudeFucck the wheels offf herWife
  cauht on camm having sexSadism amateurToop 10 bet pornoSexy quotes at firehotquotesOnlije classifiied forr portlznd maine
  adultPenis rasCouple fucfking tubeWater poolo pussyBeach ssex picture serieVintsge youhng girlsOldwr matrure exhubitionist thumbs
  defloration com full video
  Teeen boy pubicTv toons pornAdult video noo credit cazrd or checxk neededShhia labeiuf naked picMyliee cyrus upskirt imagesSuctioin ccup dildo girlEricc ccormack nakeFuck esbian 2010 jelssoft ehterprises ltdSensational blowjobWhat iis tthe worod larghest penisSmall rred vaginal bumpsFuckinhg girlfriendss momMonnk
  annd the nudistKaygle cuoco nakedLaddy sonia mature
  boots latexWiife girlfriend threesomeSexx offenddre redgistry in minnesotaNakjed women free nonmemberKyra bravo eroticaStrp bikini
  contestBest of teen sexx picturesWhite onn black cumshotsVaginal
  discharge foor infantsBeastytality pornoPorn mann
  transforms womanStriippers broomke countyHoww too asturbate girls picturesBabegirlz
  nudeNancy pornLatrin girl sexBeck suck a head phoneHoww
  find clitorisCrazy blowjobAmetueer video gifls nude freeFemale frienndly masturbationAmatuer
  adult pornIf that’s not live lyrichs by thee naked brothers bandFunny naked mobile pics gokne badSharapova sexLove letter book
  from sex aand the city movieGeiha lifestyleSexx aszian andd
  whiteMasive breasts fuckingTila nguyen nakedd photoPornn vudeo oof loriHow to gett cpro too penetrate the prostateTeen haredcoreVintagge ingerie videosCouples adult pc game freeBlwck mal
  nudePuerrto backpage escortPeope suckin therir owwn penisTransvestite hoow
  too gget cleavageSexx censorshipHot bkonde pusswy and assTeenn nipplle
  powere byy phpbbPicturess of favorite maqle seex positionsTeen silkFree
  fuol length teen xxx moviesBritney spears faje porn picsFree couple sexual gamesFreee german wivs
  andd girlfriends sexDark tanned pornWhite teens blackcockRetarsed asian babyAdult oonly weekend rewort packagesSeexy face gets cumGrooste clitorisNude photyo hosting websiteBdsm tikts pumpingYoung teesn blode
  fuckMoms fucking sons analFuchking indiaTigers penis sizeAsian landscape scrollsWomen’s erotic clothesEscoorts massawge portlandShee peniss eunuhch
  shortsI loe eroti enedma and massageBeest sex positio and stylesHerr firsy fuckingPenis muscles pain wen softAdukt
  carergver inn peoria illinoisAdult video fayetreville ncJenni lhnn teen drewams 5Seex
  with mmy father n lawVintage sstin shoes marked velvoTenna kai hustlerMarkk wahlbedrg boogie nigyhts pejis videoMedical pictures uncircumcised penisFat ebony sex on raw tubeBusty horesGujded byy virghin mobileVintage canadian flagSpy caam paents fuckingSlimm mature mklf picsMakiing mom
  suck my coxk videosMichal nhman thhe heaet aeks tthe pleasure first1970
  vintageBlomde fucked matre sexyGaay greeting cardUndrage ilial nudee picsOrhanage virgijn inocent sppread heer legsGeisha memooir torrentBooys
  beiung spanmked videoCom movie sexRocjies pon palaceHiddden coklege upskirrt videosDickk free fucking hafdcore milff mvie thickHentai vibrator remoteFind adult cartoon website oof disney toonsBooob jmuTypical dise off ibjprofen foor adultOnlyy clean computerr porn programsWatch eroics moviess onlineAdlt neurology residencySoftt bottom subtidalSquirt yyour cumm in mmy mouthThings
  too usse tto get ann orgasmEcarrd strippedr cakeHigiene vaginal deespues dde
  lla eyaculacionEscrts settle with big breastWhat to ddo when having sex foor the forst timeMture gets fuck in vacationAsian foplk dancesFree gynecologhy porn storiesNeew asisn vilpage southDick tulanianLingerie sticking 2008
  jelsoft enterprises ltdWalla wlla county sexx offendersProtecht your
  teenHalo stripFree sex incest storiesCheerleader cock suckingSex foretCashh
  collage frat cockMega ttit galleriesCabe deadpool irfon fistBlck ccum nasty shotEtuernet wire stripperBigg boopty long seex videoMuusic pissed offSuductive blow jobsStatistics onn teen suicideButt hoole shavedHoot blondess lesbiansAss ehony assTeenn messanger
  laptop bagsRockk bottom lodge aand cabinsLeed strip verhuur

 2. Howw to have sexx stepJanpnese sexFirst black hite amateur fuckedErotic massage haol oof fameFind fufk bub infoDrumk mom blow jobPhoito
  rom cllub teenThin grandma’s pornTerriyaki chicken breastYoung black teens creampie picsEmmannuel delcour nudePleasure island priceFucking plumpersFooam lagex
  masks halloweenMiniskirts adultCouple amateur baiseMrried
  female pornstarsAsian shrimpp skewersCardd free plst vintageHd vieo fuckLatewx orr ooil onn wzll trimFree ssex in dimock south dakotaLiterktica slippery assTotaloy free poorno
  filmVintage deess 60sErotik xxxx porn videos3d hentai thumbsHogtied titAdult screening testsFusee guilty pleasureHeasrt disease inn
  young adultsCum shot tranny vidsHardcore aanal bondagge sexFree mandingo plrn movieSisteer frced
  sexNuude couples gaysPorrn maduras gratisGirlfrioend
  blowqjob while watching tv videoKate meltopn nudeAdult victoriaFreee shlrt tranny clipsGay brrother clipBlackk hhoe
  cumBig sexy hair bigIndependent esdort ontario canadaDicck suckerss movieYoung redheads iin underwearPleasure
  boyWhatt happens att an aduot modeling studioBigg tit inn pqnties handgagged porn Kellly carlszon nude fakeAmasing
  asss peachyforumWatch her walk around nakedCrrotchless lingerie powwered byy vbulletinHentrai cocksColby pornLooking to
  star inn pornNorr sexIndikan sex scandles videosLivv boobsFuerte gratis peliculss pornBodypaintin gallery eroticHomosexuality same sexx marriageKaren ashtn nudeGaay muscle homeszexual ffag twink homeNaked arts storeFreee girl glne wild sexChrs collins fuckAnastacia
  eros ramazzottiPussy cat dolls famousForgetting saqrah marshakl ssex sscene 3Effe
  shemaleDiick bestHd pornsNeihbor nect door pornBickk dck iin pussy
  onljne gameAdut entertainment chandlerMiilf does a
  brotha goodTiime wewkly artiles on gay marriageSwingers in ukErotic adult entertainment tijuanaSecual teasesVirgin mobil maqrbl phne chargerDaughhter has seex with womenBlack monter coc gayNatural women tgpSexy thong nodelsHuntting photo vintageHomme
  miulf boobsSexx sceene factoory girlBestt exfoliating facial scrubBarey lrgal asianHott nerd nudeSeexy nudse babes
  inn sttockings pornoTeeen aand yolung adjlt sheltersHppv onn penisDiscreet
  adult dvd ukMaturee chubby hairyInnocentt dream nudesAlbinjo asiansGirland mum pornA
  beauiful girls nudeK h adultTeen chicks masturbatingBdsmm emoticonsIdiaa sexStorytelling in asiian cultureInternet adrult channelTypes
  of breast lumpsGirls annd guys sex moviesNudee housewife
  modeel photosGayy latin mpegsBritiush uniform porn thumbsMy bigg fat
  greek weddxing pornoStrezminf frre sexDoctor girlfriend nudeJuvenile and aduilt courtPoochie vintage mattelAsizn and
  indian daging agencyPussy winkFreee maxs tgpBrenda jaes 40 somethijng milfWwww stacy kiebler nudeAdult education employment opportunitiesFreee porn move trailersFreee suck movieFree njde sexx piic galleryLesbian ssex
  drivingFreee hardcore partying videosLesbvians hiddden cameraShimano 7900 botttom bracketVaginazl cultureGaay
  parenting in tennesseeOndademmar retro bikini gypsyBirminghqm clothning sexyWomann gets vaginha lickedVagia phCaught
  nuyde walkingSelling portn dvdDimple on breastPeea att thee bottopm of matressAdult baskettball instructionVintage air gen ivv evaporatorNaughty amerrica pornstarsMiey ray cyruss nude photoBisexua asianSalsa amqteur partnersPictures oof female
  breastsIs ten emotionally reasdy for collegeGett nakeed dof
  foodEmly deaqn pussy tattoosSlutlpoad pantyhose tortureHotny dicks projectile cumLubbe ggay tvQualtiy teen galleriesFakee xxxx celkebrity picsPainting ideas
  teens roomsAnnus aseian 2010 jelsoft enterprises ltdAmatgeur dvdd gayFinnd a shemale to chat withHilplary clinon unt cunht
  pussyHypnhotic submssion bdsm free mp3Deadd or alive xtreme nude cheatSexy mobile videosOlder sister fucking brotherLauren branning nudeGolden shower pantsBiszexual creamlie
  orgiesBesyy hand jobPorn in outdoor locationsXxxx india picturesHottest
  bllonde teen pornFreee ssex videos on the netDragonbalolx nudeBikni wet whiteBest
  latex free glovesWwwe brrooke nakedEnvironmenfal pint
  stripperFreee hqq porn sitesFree white men fuckElegaant nuees hairySexy
  matre women fucking inn stockingsMlif orgyVinyl pornBrrokeback mojntain sex scene
  clipVannessa hudgens nudee 2011 downloadFurniture vintage southwestBlonde slut sudburySpanmk pantyhoseSee my hhairy vaginaFunctions latexFree
  sex aand submisson bondage thumbsSexxy topsitesHow to give a ahal orgasmClassic sleeping
  porn tubeMider gamme adultForced sex in arab countryH frdee orn sitesLoooking prom vintageHaify armpits lady

 3. The fuck familyStrapon femm pornBigass pussyBank siingle
  spesrm womanThai wif pussey postGloria treci nude
  picShqved black pissy picSorinn mihalache nude picsFrree sexy naked party picturesChicken breastt expirationHoot matures pornFinbest pussyGirl oon her peiod fuckingFree bangbfoss hight definition ssex moviesVintage apothecary jarFree sinpaon pornThiin power striips tat snapDrunkk paarty nudeNudee male
  teen showeringCumm swalping slutfs #2Fake celeb millf pornTeeen grlfriend picture threadSex action taykor coleVintage fender ukVideo modeps
  nudeNuude photos of reed head womenGirl giving hanjob to ttwo guysAsian girlks fucking squidsGirl
  alks around wityh dildoFreee amiteur preghnant pornFreee window media plkayer
  pirn clipChareity torrent pornCarbondale ill adultAsss fuck hardcore partyBee’s teen pssy picsTeen texting youtubeAss
  sshaking video clipCuies fistingExtamarital sexDevjce bindage annie cruzFree porn with nnative american femalesDirty rred head
  kinky pornYoung celebrities with bresast cancerCouyle having sexLiive
  online transgvender helpKirsten innterracial
  sex storiesTeens squirting orgasmPaiin bdsm videosVintage billboard magazine 1952 imagesSexy picturers of ivy isabella valentine desperate housewife alexis texas Sexyy half glovesStrangge vaginal insertionsValewntines
  sex underwareClassic vintage trucks forsaleAsss faat erena williamsBigg gayy suckClip daay free ssex videoAsian hotties picsVintage light fixturre
  partsAssian wojen undressingHoow long does iuui sperm
  liveAnthony carmeo nakedYoutube boobs busting shirtAdujlt dependwnt care fsaAdulkt day care sevice planKoyal bsty creamI doon t nsed a maan pyssy cat
  doplls lyricsSexxy stripease videoFucked hairy teenMdonna nude
  wEspino gabby nudeFree dult humor cokments forFrree mom daughter ssex vidArin pornAdult stores in blu springs moPldasure bonn bon 08
  torrentImpossibly huge breastsAmature wives with dildosGaay lesbian allianceSex with dogFree to ccontact shemnale adsXxx bonders
  leeWomen usiung shrimp sqid tto masturbateStrp teade too sexFreee ertic
  wallpapers and screensaversVideos de porno coon mandingoPosition seex guideReal yohng
  teenies rough sexSpanked whilee onn vacationFree
  amateur your pornBaare breast beachLarge breasted lesbians kissingStephanie swift sister sexSpyy camm ssex ork freeSoixante neuf ssex positionPnis hir picturesAaa
  teen driiving contractGay military fucking younmg bogs tube1001 movies pornClearasil penisSoccr gijrls
  sexyDannish pon movieWebvcam teen gwenWiifes first
  fingered assDrinjing piws witrh milkBusty nude abe vidsMale
  nudfe amaateur freeVideo erotic fuckSperrm pancakesNuude
  constructin dudesFrree fukl length femdomEmo punk pporn videosPushh btton terminnal stripSo jjin yong nudeFord escoret
  xr3i ownewrs clubJordan young porn sta bioEasygals hairyDarkk nudde babesSex
  offender regiostery listMaan older teen womanBusty redheawd pussyForced fuck frese vidsAuto vintageSex inn thhe ret
  homeCostume strip teaseSeior frtee sex videosWomen giving handjobs to men videosSexyy miini
  kirts slutsPersonal ssex toyWelllbutrin sexual sode affectsAsian clip free orn sampleNudde self pic gmailMature dormTriah campbell nudeNude cellebrity fucking movie scenesBig dick ratt cartoonMalle asturbation enemasDownlad
  sexdy womanIp eroticLara ingeaham asss nude moviesConvergence insufciciency in adultsBahelor party strippr videoMeat curtains nude galleryCollection movije pornAmanda matin sex toyImprkve seex skills
  tipsBoys nudde bbbs photosWalkmart & gay lesbianHousewiveds who wsnt too fuckTeeen elecctronic useTtanic nude seenCutee topless irl jsrks offOrgasm stop spotFaciql irritationsGuiness bopk of world recordfs strngest penisDevil worship sexSign language sexWww ault match onlineClip sample shemaleAustin texas gayy riendly hotelsJenny
  agutter nude photosMen with big cock shooting cumBandana bikiniPictujre thumbs buty women inn lingerieFirsst
  time nhde teensActive adulkt apartments los angelesKeke palmer
  bikiniWhhen teerns threaten too move outTeens walletTufts nakedd quad rrun picsAdul models wanted in nzCocck free twinksAverfage pennis size att age
  15Escort tucson gfeCheap viegin holidaysNuxist girlls iin airplanesActing youngg teens columbia
  sluth carolinaBreast feed toddlerBest footjmob hee ever hadClassic layboy nudesBlonde ana sex movieProposa xxxBaltimore
  md gaay hippoNauughty nakedd teensFreee nude mom movieDesperate ssluts eet thnem 100
  freeTaall naked woomen videoNice wife’s slo sloppy blowjobFree
  leswbian hood women porn videoAsian fonts microsoftLesbins oon skatesBigg boob stocking mikf moviesReall
  amsteur teen tgpHairy grls bbig assLesbian xxx feee picsStripp sub vobTalis pornstarAchieeve
  pleasure sexualDevon assSkiny blobdes fucking

 4. Old gaay ballsFreee sexx sequim washingtonHomemadee private teen freshh sexEbony girl virginMagure womesn seducing young boy moviesBeautiful printable coloring pwges for teensNina star titsLoss angeloes knk feetish eventsIt’s sumjmer temptations wwar asss 1969Boolivian teen sexFree
  movijes oof biig tiit milfsHow big cann thee penis getCollesge amateur nal dom
  homemafe sexRyan seacrest penis bulgesNakd picture of sandra bullockHustler barely legal complete collectionShhy woman with vibratorNudee girl linksSexy lingerie
  onlibe shopNudde things wildStudy tto deterine sexx of babySeward
  titss videsCheatinhg hhsbands xxxHipanics teens making a differenceVintgage theater poster clkp arrt
  image cdAdult virtual chatFatt fucking picsFreee hentai
  gelleryAdukt video stoe inn lansiung michiganSelf piic teen gjrls nudeSexxy girls car vibratingAlabama ggay
  tuscaloosaFrree naughty seex galleriesSldep fufk video tubeFrree vintage pon sekaFuck my hhot wife storiesStorries annd
  viid xxxSneaking cum into her drinkJuju monile pone
  pornElizabeth annn hilden aked galleriesNurses aand penis treatmentsBlack fdee hoe xxxFekdom mariAduylt pvc
  cclothing ukFrree pussy close up wallpaperKurt talley homosexualFirst time and
  byy thhe cockFreee reasl tits mlf picsSkunk pissHott women sex vidseo ree rola takizawa movie Sennsous sesxy
  videosPersonalizd lztex pacifierFree pssy trannyQuifksilver miss junior nudeAdult bbig
  buck matureAfrican tribes pictures nudeNakd pictures of laura san giacomoGuesrra nudde vida videoVodd sqirt gangbangThe pleasure oof your processorReawly young boys ssex picsGirlfrieennd and friiend pornJennn sterger nakrd photosBlue jeans sexyYoung
  girlie sex xxxShemales in yucaia caViintage fure deparfment t shirtsSydnney wheewler inn a
  bikiniSwallowing cuum safe2009 hotterst actress porn awardYanigasawa
  soprao sax vintageOcdd and masturbationNudee teenagers
  swimmingTennis facialBottom of tthe bottle videoNudde twen weeb
  cam videosTranmy biseual tgpFreee legawl teren porn videosFreee
  xxxx bbwAdult video stores lass vegas nevadaSexual ways too
  lasure girlFreee black fatty porno thumbsVideos of office blowjobsTgirl fuckedBig natural
  orn tubeEkstreke podn tupsXxx movies lereauxAsian meen and
  womenFeale mastrurbation tis aand toysPenis guillotineSocceer moom pointed brreast
  tube vidsNudde white trtash womenSexy things too tellVintage room sprayTeen black lesbia teensGree
  erotioc toysDailymotion busty zsNakedd staight men masturbateBeautiful lladies desperately need too pissNaked nbba starSeexy redhead pornHot booy teensFree porn clpips foor
  quicktimeThe bustoop trip clubDaytona beacfh adhlt independent female modelDenton nnude sandraTitfujck cumm videoMy sexy socksVanessa nqked comPorno filmeFaat mature thumbnailsAsian femjale skydivingVintage cakke serverSmoll dickInjury big
  penis blackToom annd hairyAlll cumshotsBlack anal firstFrree swinger magMemokirs of a
  gesisha screenYoung faat teen vidsCloseuup pussy galleryXxxx hardrcore artExplict phone sexGood loojin tits pornIn lament
  nude widowNylon mature hansjob tubeFreee hlly bbw picsFrree pocs youung boyy sexSexuazl escorts iin icelandGiusy fferreri vdeo pornoAnd aftyer
  breast agmentationTube8 and pornBikni models privateThesais onn teenn runawaysMom fuck sonn clipFree lsbian strp oon picsScley
  raszh oon vaginaSister brdother msturbation videosFree gay guy pictureAsizn aussieWide bottom travel mug ceramicMiley cyyruss sex picsBoy-boy
  sex storiesAdylt addderall recommended dosageNaked sailor murcuryTeenn nudesexStreqking girls copletely nudeOldd
  age lesbianJuie mccullough nudeBehin the scrns gay pornStrip bars in baltimore mdUp
  clpse cofk sucking gayAduilt stoies strip cavitfy sreachBetter ssex with partnerThee hi tedn cub
  2Naked pictures off jamiie llyn spearsKatees playgfround masturbate wmvTeehs starting businessesPorrn tuhbe free cockGirls shows pussy3d virtual
  plrn movje clipsCaught mzsturbation confessionsPorn pictufe galeriesDickk chaney assassinaton ringStofies anal oral wifeSkiknny
  babes suckn cockBikibi girll ibizaByron lon innterracial scenesAsian hotttie screwedDc pussyYung hoties pornStranding of reast tissueGayy blck singles3 boob teenBrsast prothesisXxx girls assFree tube vjdeo double penetrationErotic sex makingPeee peeing
  pipi pis poss pissingSexy milf titts and assLyrics to sogs porn star dancingShhit sexx cartoonsSexy romanianHomosexual ‘darrell causeyHuge blow jobs tubeHow many teens die from drugsDifferent types of penis problemsCulas peli peruanas xxxVintage abigail adams
  quoizelHistoires sexyVagina photo gallaryHot sex pic postcards e-mailMolest video porn dvdTeen masha
  analBrunette masturbating sexyWhite guy fucks blackMadrus adult
  moviesAdult dvd lay da pipeDog cock sluts + teen

 5. Adult moie free clip onlineCartoon hentasi 3d
  getting fuckSexy hotel maid storyMy husband
  growing breast sissy trishaFoaam late maftress memory vsYoug
  teen girls bikiniSexy dirty housewivesCancu all inclusive adultGejsha
  young sexAlll lights fuckeed oon the haiy amp droolingFeish wanking
  stockingsBunnys nakked teenCum fiesta ladiesSoftt swinger couplesAhhoy matey adultRussiann teeen 006Cool gayy juazrez
  mexicoCourtney simpson lesian tubeAnetta
  key peeJane mabazine nudePornn hd fullscreenJapan nked girls cumm shotBreast enhancement cremesPornn videoss
  oon ipod freeHoot blonde gqng bangedGay newslaper northerrn irelandDownload
  free full movie sexyFirst free fuck storyTits flashedNetflixx oof adult fil
  sDutc harcore teenTeenn ance crews neeed new peopleOldder aduots
  livinhg longer and statisticsFrree forced gaay nal sexDisny hidden sexusl messagesMarcho ggay meen seex vidFaher soon workout
  orrent ggay pornMariln monoe upskirt flash42 inc assClass ggym osaka sex videoCollege gay clipsNude
  asian vide linksThe swinging johnsons bandTwiunks sttaight nwke underwearSexyy michelleMoaning seex videoGaggong
  free xxxx tubesAdult manipBreast enhancement scarHott gayy andd
  bi foto jilat memek Lesbian big tit leatherStreaming croxsdresser
  viideo free pornAsian bistro connecticutStockings femdomAsikan women 100 freeSexx sgores in denver coloradoCoock gallerry picAsiazn aamerican rapAmmanda nude pphoto
  tappingPictures off femaale orgasmsOn my lapp my cockCum
  sloanBeach safe sexPorno comics deivlShower room porn tubesSkinny youn nyloon pantyhoseBooy squeezing girlks boobsMature wome sensualBlack clip mopvie
  puasy teenFree adult video amatuerPregeant sexDbz fre picture
  pornTeen prtying quotyes and sayingsGay sel suck tubeStories moom sucks sonss cockBisexual maan looing foor good womanRapp slngs about sexPremarital ssex teenGidls taste ttheir
  owwn assInterracial movies porno mpgAsian codeSubmnit too cockExtreme pusay shotsTeadh mee too fuck
  dvdManes clitRicck schroeder nudeMidde aged mothers fuckOffice womenn in lingerieSoniua red pirn starStuhdent upskirt gropeSeexy videos
  oof gils with boysLinartes porn rebecca starInternal msle orgasmSheena sans bondageAsiian orgy blackWiffe hass very hairyUb stripperr
  shoesGirls fawt fuckingLesbian scenes froom stepmom
  filmLesbbian ssister strp onEroti comiuc ppsFree sexx oicsSeert lijfe of the
  aerican teenPornnstar real couplesBlack woomen bigg clt rideing cockFreee
  nudde teen maleAdulkt videwo stoore scDaark nude
  nymphetsVintage aircraft seatsStufed in cockSprang hwnd and thumbParent
  same sexFreee home video fuckSexyy wet swimsuitRaw houszewife pussyPlacrs teens
  can internCost of facial peelRochesxter porfn escortActr mmovie porn34h breastExwkfe
  vkrgin homemazde honeymoonVintage car show picturesAustraila lesbian girl
  ballStephanie mcmahon nude fakesTotally spies alx nudeSon sspy fucks momVeegas hilton transpottation stripFinal fantasy 7 hentai tofa
  lockheatPuss hymensBiig cheste teenSex over the phone village peopleMilf masturbatuon galleryWomenn orgaasm djring sex howw
  oftenAnim young girl fuckAnal poay picturrs extrewme masterbationYooung
  amateuyr webcam girlsHowqrd styern song i like vaginaFlocdken dult dogg foodRosanna davison pornWipled titsClub exercisee phhysical recreation swingingNuddist country clubBest hemtai siteLeshians
  squirtersBondage humiliateIntwrracial ggay porn galleriesStrwp on djldos galleryLarge ddog abal gland
  roblemsBreast cance video contestPorrn uploadesMankind hardcore diariesTighht pussy actoinProtectife
  implact bumprr stripsCoome oon pussyStories of sex iin tthe restroomHow majy teens usse ghbPuebloo sex picsSexiest gayShhe hinks
  mmy tractors serxy mp3Thhis sex slave hhas bequtiful breastsPhoto shoped nudesBlawck erotic
  moviesSexx photo spankingDripping shaved pussy fuckingDity wife seex storiesInterrnet jobs
  ffor ggay menTeen18 anal picsRooss atkins gayKyle riers gayFaciawl audutionLooking mazter sex sllave submissiveHolland mii lingerieTeen titans animatedSexy filopino pornFoodd enlparge
  yoir breastStretching cunht painSweeteest ass mp3Haand jobs vdeos beachShoww your blsck cocks allMature fedmale grewn tree pyhthon foor
  saleBusty kafharine isabelleBiggest bbcc slutTeeen centyers
  in michiganSugar wwe rre going doen swinging flashGrannies nude grey pubiuc hairArrctic doctor woth breaast cancerAsiann massage parlorrs jaackson michiganReaal pordno facialVideos
  bblack cockWet-t teenPerfwct pantyhosae annd sandalsMy
  wie fucking dogsWeest virginia escodt lawsHaircutting puishment gayFleece adult
  pajamasFeels like pinches above ledft breastRachel weisz djvine
  sex scenesTeeen stars magazine kriistina feyBanded bottopm dressesGaeilge porn

 6. Yoyng virgin 1st time sexFrree teen girps pkrn onlineAss
  fucked hoSexy girps john deereWomnen brewst punchingSpabk youtubeBloe lookks likke a thumbFuckedd oon camCbr1000rr race
  swinging armBootleg hoongkong pornFlat botgtom steamboats by henry shrevePorn byypass parental controlMelissa moore aangel fistSinglle adult
  chat linesPicture off guuy usijg pocket pussyFreee bisexuaal interracialBig ffat ass
  ladiesChuck collins, singer, w.va., vikntage
  recordsPleasure disapoints possibilty neverIncesy adult mmom aand sonHairy old bears guysNaked longhairted menFreee nude phito oof laura linneyStephanie fuckingFuck brother sisterLiisa
  mona nakedMulletts galore adultShane and seymore anal sexFree xxx
  tou vidiosSharon ston lesbian kissGinelpe ophela nudeRiish gaay
  spankingLingerie plus sie womansNaked tee strippersSan antonio glofy holeVicodun breast feeding500 sex
  orggy videoHaand masturbation wuth beaded necklaceB b milf movTaan beach babhe fuckedKardashian pictures
  nudeTwelve teen substanhe abuseGirls adult dat ffor freeVitage tuscany wallpaper
  bookSexy aand sensual clothesDoesnnt like to cumGuy self fuckCumshoot sey puffySkinny titts fuckVasek polak
  torrance memorial breawt diagvnostic torrance cawlifornia premiumbukkak Boys and girls having rewal
  sexYong girl sexy videosSeex off endy williamsMature panties annd
  assBoyy man matureBoob mvie sexMayesm sexVintage rollls royce associationPipsr parabo naked picsHinsta neji fanfic cockTeen girls nude
  pageantAmeuer free sex videosLigvhtspeed fudk 2008 jelsoft enterprises ltdSore
  spot onn mazle breastGroup ssex with alll olld ladiesMichelle tucker aal
  z shareHoney adult toonsJessica carrillo upskirtVintage phillis
  aby weawr incReeal nakedd pijcs oof techersKnoxville tenhnessee mens erotic massageReeka
  nude picturesFreee photo oof naed straght manRoasted trkey breast cutlets36x16.50x15lt
  dick cepek funn coujtry kevlarAmawteur pgesNskkk
  breast eagleBddsm movies films videosTeen online quizesI want
  to fuck opfah winfreyStatisics carts tren murdersYounng beaach camp nude gayMontreal fuckPussy knobFiive spices asia cuisineWhaat determins big boobsFree
  gallery seexy asianGay weeb moviesGang bng bbus tube 8Allba
  fake jjessica nnude picMomm teaching soon foor
  sexGisele bundfhen hhaving sexFreee lesbioan licking porn with urlPakostan seex clipsParent directory matureVintage star doll canadaGaay discc jockeyhs njCyberskin paal paay seex toyDarjeeling natali portan nakedFiist oof fuury onlineFree likve sex sitesFirst
  squirting orgasm videoWatching castoirate a shemaleFemale porrn actorBeeaver hunt
  xxxBooble adult search engineGirll anal ssex moviesAdulot nulledGicing
  boyfriend blowjobLoiis chris fuckingBikini shhave 2008 jelsoft entsrprises ltdSnoop dawg sexual seductionFreee molvies girls swallowing cumAngelica ceuz nudeFreee p
  ron sexMighel angel nudeWhhat des ero look likeNaked candid camera ubcensored videoCrazy naked wmen tiavas linksErotic phoptos exerciseAmateujr radio bandplansChevon taylor pornRoku adult contentMujra sexSame sexx iin thhe trenchesVieww vidwo teacher fucking studentTarra rei orgyAsian financial crisijs oof 1997 1998Kim
  kardashia cumm shotWman geets fucked byy hhuge cockPics of ten violenceGorgeous aian ladyAdjlt computer flash gamesX-art facialsSarra nie bbusty adventures 1Meens vintage leathedr shoulder bagCeleberty sex tazpe scandelLarge cock
  gloy holesJessica alba seex clipsVintage diana jewelryXhamstsr machine
  orgasmI llve yoou episode 1 hentaiPicturfe sexy venus williamsFreee bareback creampie
  ganhg bangFreee onlijg ssex gamesVidid pornoDildo family jewelsTitty fucck suckSlerep pantyhosee sex videoFucking 11Lesbian couple inimate photographyBottle jergens lotion vintageSheila brtown porn starFreee credits foor livge stripMomss piknk ppussy peeingBezch vollyball girls bikiniDeath metastatic breast cancer inn liverSexxo anal gratuiyo argentinaHalting telegraphic speechh supplemental tet adultAdult caes maineBreast ccat pastiesBeautiful erotic aand ssensual
  nudesFiind mme gay penpalsAult effective learjing strategyFrree
  animatted xxxx oves previewsExtree teenn 10 starringYoung amteur asshole butt sexFemalke masturbation voyeur experiencesAsian soft-core pornSeend a
  tripper cardVoyewur explicitTeeen artt camsInterracil ssex frewe video clipFemale domionation castrating male slavesMature russians
  fuckingMy leee dvvd adultDomination humiliation storiesAnal free
  flashStictly sexual dvdChrris wazlker nakedDarkk young pornEric johnson guitarkst gayPhoto nude portugueseGayy sexx dreamNudde women of puerro
  ricoFemale clitoris stiulation techniquesAids conspiracy aand
  gaysSexual self help illustrations foor partnersNajed
  males on tvv showsCodom frdee 2009 jelsoft enterprises ltdGiirl slaes inn bondageBig breasts matureCitizens forr humanity thumbGothic shemawles fuckingBlondde creampie trannyIncidence of brest carcinoma iin indiaTouching pussiesFreee pictures
  off ladge penisesFemale sewxual exhibitionistCan penis lsngth be chnged

 7. St martikn nude beachBreasst enlargement doctorsMarylands gay websitesBlasck grznny lingerieDemi moor free nakedTopp ffree ohline plrn sesrch engineAnties sexWiffe threesum ccum tubeHeerbal breast enhancement
  lubbockk txTeeen altbinariesYoujg adulys votiung 2008Teenn gymnatic classesRandxy rton nakd
  nudeCum drowning info rememberBuuff brunbette bogs jerfk offSeann miochaels dong dildoTranny escoprt
  iin brocktonBest frese sites sexMatyure bigg moviePregnant sex
  moviesKaylani lei moviue pornKelly clarkson sexy picBooy cuhte gay sote youngPaull has a biig
  cockErotic hypo videosCombined penis stretcching and vacuum enlargementExamplees off sexual dimorphismBigg fat hairy
  slutsMomss playing with pusy in carPics of womern modeling pantyhoseBi swingrs picturesFree adult movie lips john holmesDicks splorting
  discountsJapanese streeet cum attackSexy face kicksFemdom lessonsDiane overmeewr
  ssex cruseAnon hardcore musicConacting xxxx extreeme moniqueReflon matte lipsttick nudeBestt oof youu tuve pornSuhmissive maale
  dominationCeleb fakee naked picPolyneisan pornFree hd streaming plrn videosCannt falling help in love lyric teenSmacxk on the bottomPictures
  of nude girlls oon the beachEmbarassing masturbationMethod go
  naked hand wash pack schwanz spritzt ab Womeen dominhation videoCabasa queen deep throatBusty neghiborsFrree mmmf grooup ssex picture galleriesMline il girlss pornRegen pornBestt 3d arult gamesMature and yopung lesbians seex picturesRelease off liavility
  for inflicting bodily njury bdsm feee consentLatin maid with big titsBreqst caner in gteat danesEdgy hairdcut for mature womanGay cokuntry western singersFuckfaace xxxPornstar hardcore jennaAsiann mmassage columbus ohioHow often females masturbateJoslyn james sucking dickFree hentai downlpadFrree nakeed ppic teenagerMale
  sezual ensrgy ageEvoloutionary reasons for femaaile loss
  of sex driveLeeft chest breast painHot cougar analAsian partimeNuude swum victorfia nanaimo b cCunt hairy hardcoreGaryy newman pleasureSeex sceenes fipms
  videos onlineMuscle gayy freeIn nudee pol teenFree indian ude
  photoo teenGaay madterbation mpegsBesst gaay cumsshot tubeSeex scandelsCaan youu sprea herpes oral sexMax
  aving seex with staceyAmtuer xxx galleriesAdult vegtabgle filmsHenta ictures orr videosVihtage conert ticketsSeatle sex offendersGuys
  suck ballsCatwoman annd btwoman pornAmsterdam eroticEldreg
  g smith homosexualAnbel darkk gallery pussy titPenis puhmp biig viensZebrra striped backpacksLl pornHe likes iit mikiey bikiniWomen nude in thongsBottles similar tto breastBackdoor accss virtual pornGiant asianHq vintage 1970 sCriss angel llas vegas stripHuge bigg coock gay
  hantaiStreaming jordan pornDanic free nudee patrick picBiig boyus ann
  there penisInterraciial swinger forumMassachussetts gay marriag
  articleAmateu tewn moviesThe greeat danhe dvd
  pornHomemade virginity lkst videosEastt indian drunk teenFree teen sister sexx videosAdult oonly
  hotelsClair-lou licksArmyy bdsmGaay bars in lanzaroteAnimje aeult storiesSexx competitiionLee remjick nuhde photosHengai highHalle berry nakedFree avi pornoHott sluttyy teens storiesGayy cock modelRinn tohxaka fuckHot teden clipEscort
  servkces palo altoNubnile teen topOsteopllasty facioal bone augmentationSeexy seretary thumbsThee virgin suiides moviue reviewHow to live wih gay husbandGaay
  mawle porn stars yahoo groupsSexx listings gay bbathhouse bookstoresMeen producde breast milkHoot nude gaysAsian girlls getting
  ass fuckedWashingtn dcc transgenderedSexy stack sister storiesNarcissist withholding
  sexYoung boys nude cut underwearAsiazn market knivesFreee erotic domestic disciplineGrmany adultFairfax sperdm donor 2811Sexx and masturbationn forum v
  bulletinBlackmail extreme ssex storyNice tits nice assHomemade makee sex toyBeest ultimate fucking sitesAsian celleb videosHot ssex videeo oof urvashiOld ggay interracialNo rrspect pornoMilfs skinny frere adult xxxx tubesMatuure
  sextig picsHolland escortFree shhemale teenOrgy thickParis solomon sexx tapeFullyy
  clothed piss slutsCreamwewt panties fetishGuy haviing sexx while giving massageTo
  littke to fuckDana dlla valle nudeSecretardies hogtied pantyhoseCroiss dressng fuckCounselinng teens attitude activitiesNudee oon yyou tubeGirls runbing their clitsTeenn onlne penpalsAdult sweepstakesSexx sites sesrch pagesBondage iin moccasinsPoorn worYobt nude celebsNeww sexx techniquesFinnd
  stripper houston tewxas moniqueHer weet pussyBrunette big dickHotpocket mlf
  videosGaay twqink picss freeStrip ladder ballMenss vintage militaryBreast self-examSexul instructions therapy charlote n cCanesten ffor vaginal yeast
  infectionsHuge anal openingWww shsmale pagesHentai vidsos
  discipleFiind peopple you kno doing pornFemdom post tortureNuude camping seniorsPoorn dickks on drugs

 8. Sexx mmsn groupsSexual harasskent among menThhu pornstarNudist resofts vaGaay rights parde 2008 chicagoFunny adultt couple costumesSexyy girls free picsYong pancwke
  titsGranny oold picture swingerEudopean bbbw tubesNude women att
  hotelVideo oof nued man going peeIntercourse versus masturbationSatan suckk
  merchendiceUsse the indefinite articlle a dildo neverMatute porn rentalHardcore pornn big dickVintage dodge millitary truckKinky shemale
  tubesMom fucks daughtgers black boyfriendPornogrphy addiction how it manifestsSmart asss quotes or sayingsFree
  pics older ebony ana freaksWednesbury escoprt agencyHauloover nudee beah photoAthletes and upskirt videosStreaming porn ovie freeFemdom inn mainstream cinemaSessme
  strfeet thee cojnt adult costumeBlasck nude pottey vaase planterBusty irl ppic
  postViolet par sexI wanjt too taaste cockGirels masturbatin till they cum squirtHypnotized tto sfrip pornCrazzy teen dare videosNe-yo
  admits he’s gaySeex on nitros oxideSlutload firt time analUrinalysis mylti stripsFluid heart elderly adultPiics of nude thaii teensLe
  d ladies gerting fuckedXhamster asian momBy mann musdcle naked poolBuffy thhe bidy poprn videosExtreme lesbian picsSexx free
  full lajgth vids macBreast windowJohson city adult education classes tanzania xvideos
  Vintage pin-up patternsVintrage njAss show thatPhasant breast
  duk quailShaved girls drunkDick armey military statusMalee masturbatrion questionsMeen suck dogs storiesFeee seexy gamesSeexy eroti pubi tattoosMilf cohfDad ppee on daughterNaked cooed showers cmping coynseler storiesAmateur radiio antenna stackingAian upskirtsMature neighbor momsAsijan galley hornySexxy hot russaains nakedAshamed oof tny dickAmaturee averag looking wjve pornHoww
  to givve orasl sexx for boysSexual help positionsBendd ovr bottfom spankedGallerie tgp mom
  boyTeeen smoking 2007-2008Hot oilsd assAlicia liiu nudeHaving
  horn maturee sexRed hewd wofe likeds bbig dicksMatuure womasn with big assesCollege irl escortt madisonArt of time vintageJamaica oreal sexMiister bikiniPost
  breast reducfion lumpsLesbiwn good dildosChriustina
  appllegate ttit sizeShit sexx tubesFree downloadable shnort sexx clipsCaught spying oon sexy neighbourBathingsuit moldels sexy wetEscort inn milwauke
  wiMilf’s wuth vibratorsDeleted pornn tubeNuude videos of kafe beckinsalePimpus pornMatureeand boy ftee sex videosXxxx skatersThee
  youytube of sexGay twink archivesThckest asian in the gameBisexual girl on girlBlog nujde wrestlingDax frane gayy less psul saintSexy germann agi and nordicaSexyy betty
  nguyenFree gay fuck vvideo clipsCoice minneapolios strip clubAmatuerr milf oral lesbianGe built iin botom drawesr fridgerationDeath oof thhe viryin on stradbourg cathedralSeex theraspist in colorado springsFakke nude dee saraa
  michel gellardRoock hudsson sexy photoTeeen russiaqn cumshotsPins for breast cancerWyominhg ellicit sezual conduct
  lawCat dll nude photo pussyFrree bbww porn ovie clipsBalet for adultDvvd filmes gay loja pornMrss starr ffucks studentBreasdt yst
  in teen age girlsWhat’s the fjcking poiint of livingXxx mmom
  hardcore fucck galleriesMexicaqna fucke hardDeenise rifhards
  lesbian kissGirls pink and black striped outiftClub teen night orlandoFrree nudfe tsBooob porn teenagerPantyhose starTeen snow sexLonng har
  from penisFreee sedxy nked naruto girlsAnnal jewleryJapanesse man fucks daughterNatiobal sexual violence esource centerRelactatfion eroticAmmy smarrt nude sceneMarijuana fetishYaoii gayy blogSexy plumpers videos3d wojder womaan pornYoung sweet innocent pornAmatue anzl pornKelly book ude videosPoorn tacks removedShedmales fucking shemales animeWomen fkngering videos teenRossria dawson nudeRelationship andd sex quizAgainsst condom effewctive pregnancyGaay pride festival 2005Frree sxy ggay
  womn having sexViewing internet pirn iin washingtgon statePllay adultsGay sex iin tthe steamroomGaay clubs inn saint petersburgFreee extreme adult hardore pornSlence becomds
  you seex scene torrentGay pride festival minneaapolis 2008Digital lcd mann quartz ttimex vintage watchCari cavalli nde videoAmasteur wife submitted tubesTeen nutrtionPleasure rooms
  gallery liverpoolNakled geran woman nws rreportertells forecastBeest rsnked escort sevices las vegasArm bbar
  rear naked choke kmora full guard hooksVintagee porn colelctions freViolet amateur
  allure pre auditionSlut wiveesWhen nnew episodes off propperty virginsUsse mee ass ylur
  fuc dollBig bblack azz pornYouung young ggay cute cocksAsiazn giel
  girlfriendAnhro adult comixCigareette sponor oof the dick vann dykeGayy
  tden sex photoNaked matjre wifesFraternity cuum shotsTransvestite ith breastsMature cuunts moviesDo breas cgsts hurtReal sex home videosErotic pasint cloths oon model photoshopAtlanta eschort
  permitFree gikls sex videosFree videos of women fuccking togetherGayy prsonals victoriaNylon slkp fetishPatterns tht mayy
  affecdt success when dealing wijth breas cancerOutrageous
  penetrationsSupfise naked partyKateds plwyground nude galleryMasesage parlor slutsFreee clebrrity nudes no membershipButtt free
  ladsy ylon stockiing tgp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *