Armata e cu noi

În copilărie, una dintre bucuriile cele mai mari era să facem cerc în jurul celor mari pentru a asista la discuțiile lor. Noi, cei mici, ne strângeam lângă ei ca lângă un felinar stradal în nopțile lungi, ca să le ascultăm poveștile. Invariabil, la începutul anilor ’90 povestirile din armată erau, de departe, cele mai savuroase pe care le puteai auzi. Bătaia de joc la care erau supuși cei care făceau armata în perioada aceea avea darul  de-a produce mai mult amuzament decât bancurile bune care circulau – celor care nu erau direct implicați, firește.

Nu mă refer la ordine sau activități cu specific militar mai severe, duse la extrem, care ar fi avut vreo noimă sau ar fi avut rolul de a-i căli pe soldați pentru vreo ipotetică situație de luptă, ci la situații petrecute din dorința gratuită de-a umili omul, de a-l face să se simtă inferior. Alergări cu șireturile de la bocanci legate, curățat veceuri cu periuța de dinți, fotbal cu sticla de plastic de 2 litri plină cu pietricele și câte și mai câte astfel de trăsnăi. Atât de multe am auzit în acea perioadă, încât o minte de om ar fi insuficientă pentru a le depozita pe toate. Bineînțeles că le-am uitat aproape în totalitate, însă una mi-a rămas foarte clar în minte chiar și după atâția ani. Comandantul unei unități și-a pus soldații să rupă fiecare câte o creangă din copac și să alerge cu ea prin fața geamului său, ca să i se pară că merge cu trenul.

Astfel, într-un univers paralel a rămas înregistrată această acțiune, care se desfășoară încontinuu, unde un șir de soldați, asemenea unui trenuleț, aleargă roată în jurul unei clădiri, fiecare cu câte o creangă în mână, iar când ajunge în dreptul geamului se ciucește oleacă pentru a se face nevăzut, în vreme ce saltă falnic, ca un drapel în garnizoană, creanga din dotare pentru a putea fi remarcată în toată splendoarea ei. În tot acest timp, comandantul, de la biroul său, privește  pe geam ca un bătrân filosof, contemplând la trecerea ireversibilă a timpului, sub oblăduirea gingașă a crengilor ce se succed la infinit ca un perpetuum mobile. Nu știu alții cum sunt, însă asta numesc eu o viață împlinită: să ajungi la un moment dat să le ordoni unora să alerge cu crengi prin fața geamului tău ca să ți se pară că mergi cu trenu’. Epic. Imaginea asta a rămas cu mine atâta timp, încât, în continuare, încă iau în calcul o carieră militară, pentru ca după mulți ani de muncă și sacrificii să ajung și eu în ipostaza respectivului comandant.

Nu știu ce s-a întâmplat, s-a-nceput armata

Odată cu apropierea de anii 2000 începeau să se mai dilueze poveștile acestea, de vreme ce, pe cale naturală, s-au mai schimbat și oamenii din respectivele structuri. Eu fac parte dintre ultimele generații pentru care armata era obligatorie la împlinirea vârstei de 18 ani și încheierea învățământului liceal. Printre ultimele loturi de pulpă proaspătă. Modificarea Constituției din 2003 a atras după sine renunțarea la stagiul militar obligatoriu, măsura producându-și efectul începând cu anul 2006. În anul 2003, cred că prin primăvară, am participat la procesul de recrutare – un fel de luare în evidență a viitorului soldat, care presupunea și un control medical -, urmând ca în toamnă să fiu încorporat (lucru care s-ar fi întâmplat dacă nu luam examenul de Bacalaureat și nu intram la facultate). Din nefericire pentru destinul patriei am trecut de ambele obstacole. Așadar, cel puțin după vechile reguli, se suspenda efectuarea stagiului militar până la terminarea facultății – parcă așa ar fi trebuit să decurgă lucrurile, dacă nu mă înșel. Le-am dus niște acte și credeam că am scăpat definitiv de ei – se știa deja că în curând armata n-o să mai fie obligatorie, deci mă număram printre primii scăpați.

La ceva timp după (începusem facultatea), primesc acasă ordin de încorporare, înștiințat cu doar câteva zile înainte. Am vorbit cu foștii colegi din liceu, eram singurul în această situație. Probabil îmi pierduseră dosarul sau cine știe ce greșeală s-a comis, însă dintr-o eroare de-a lor m-au pus pe drumuri vreo 600 de km. Am luat repede o adeverință de student de la facultate și m-am dus la adresa unde avea loc încorporarea. Când am ajuns acolo deja începuseră să se strângă băieții. Ăștia nu se mai duceau acasă, înțelegi? Dacă mi se întâmpla o chestie d-aia ca-n filmele cu Stan și Bran și-mi lua vântul adeverința, mă luau și pe mine.

Imediat am remarcat că  toți semănau între ei. Erau băieții care nu luaseră BAC-ul – asta era una dintre asemănări, însă mai era o asemănare în sensul că erau toți tunși la fel. Erau căpriți (tunși cu dâmburi, scurt și neuniform, un look similar cu cel al caprelor după ce-s tunse) ca toți dracii. Cred că vărul vreunuia dintre ei și-a făcut debutul în hairstyling și s-a decis să se specializeze pe foarfeca de vie. Probabil anticipaseră că n-ai ce face în armată cu podoaba capilară, iar o eventuală freză chiar ar putea fi interpretată ca o ofensă – c-auziseră și ei povești din armată când erau mici. Eu eram p-acolo ca Bon Jovi într-o închisoare de maximă securitate (aveam părul lung pe vremea aia). N-aveam ochelari de soare, da’ ăsta-i filmu’, nu te mint, ce dracu’!

La un moment dat a avenit cineva îmbrăcat în uniformă militară – bănuiesc că era cel care conducea duda, Bossu’, Bossulică, Mare Șef, nu știu, nu mă pricep la grade militare, nu știu dacă avea stele pe el, da’ să-i zicem Luceafăru’- și ne-a invitat într-o încăpere. Știind că eu am o cu totul altă problemă decât restul lumii, m-am decis să-l abordez imediat ca să pot pleca mai repede. Nici n-apuc să murmur ceva că Luceafăru’ mi-o retează scurt, spunându-mi că o să discutăm după ce termină ce are să ne comunice. După vreo 10 minute, văzând că discuția chiar nu mă privește deloc și profitând de-o pauză a discursului, ridic mâna și-mi dreg vocea, semn că vreau neapărat să zic ceva. Îmi reamintește că vorbim după.  Mai trec încă vreo 20 de minute, părea că se terminase ce avea de spus, răsfoia un fel de condică, și încerc din nou să vorbesc. De data asta se cam rățoiește la mine: „Nu înțelegi că te chem eu când e gata?” În jurul meu deja începuseră să se miște treburile, se trasau sarcini, se dădeau bocanci… Mi-era teamă că ăștia mă înrolează și n-apuc să zic ce aveam de spus. La scurt timp mă cheamă și mă întreabă ce aveam să-i transmit.

„- Știți, în cazul meu s-a produs o eroare. Sunt student și n-ar fi trebuit să primesc ordin de încorporare. Poftiți adeverința.

– Păi de ce n-ai zis, dom’le, așa de la început?

– Păi f**u-ți morții mă-tii… (partea asta nu i-am mai zis-o).”

Mă gândesc că dacă nimeream într-o împrejurare mai agitată, o situație urgentă, ăștia mă luau în Afganistan, om nevinovat. Mă și văd la 2000 de metri înălțime, cu mâinile dârdâind pe chingile parașutei, cu două dungi de căneală sub ochi, elicea elicopterului: fâl-fâl-fâl-fâl, înainte de salt:

„ -Știți, eu… eu… eu nu-s cu de-astea: cu bum-grenadă-așchii. Eu… eu jucam tenis de picior în stradă și mi-a sărit mingea în curtea unității. Am încercat să vă zic, da’…”

Caietul de sarcini

Pe scurt, rolul unei armate este acela de-a apăra teritoriul unei țări și pe cetățenii ei. (Bine, la noi nu știu cum ar decurge o astfel de operațiune. Până dă Firea prin stație, până se îngrijorează domnu’ Iohanez, suntem toți pământ de flori. Ăștia nici n-ar pleca din poligon, c-au furat motorina din tanc și au făcut zeci de rapoarte despre cum s-au plimbat ei cu tancu’.) Și, în caz de necesitate, își îndeplinește acest rol luptându-se cu alte armate. Numai cele mai nenorocite armate atacă civili neînarmați ai părții adverse sau nu fac tot posibilul pentru a-i proteja în cazul unui conflict militar. În ’89 Armata Română și-a împușcat propriii cetățeni, cei pe care trebuia să-i apere.

Cei care au scăpat, în loc să pună întrebări în numele celor întinși pe caldarâm, au început să strige „Armata e cu noi!”, recunoscători că nu i-au ciuruit și pe ei. Este și unul dintre motivele pentru care nici după 30 de ani nu există vreun vinovat – nimeni n-a cerut explicații (cu excepția rudelor victimelor și a câtorva oameni de pe margine, a căror voce a fost înăbușită de miserupismul celorlalți). În pofida tragicului eveniment, încă din anii ’90 Armata se afla la cea mai ridicată cotă de încredere în rândul românilor (alături de Biserica Ortodoxă) – am îndoieli că acest sondaj a fost real, și bănuiesc că insistența cu care era prezentat ar fi putut face parte dintr-o campanie de spălare a imaginii, însă dacă această încredere a existat, aș avea o întrebare: încredere că ce? Că dacă vreodată acest popor va mai încăpea pe mâna vreunui dictator și va îndrăzni să scrâșnească ceva, armata va fi pe acoperiș și-l va privi ocrotitor prin lunetă?  Bineînțeles, cadrele active de acum n-au nicio legătură cu acele evenimente, iar vina nu se moștenește, însă nici nu se uită.

Acum că ne aflăm în anul Centenarului, se prefigurează tot felul de evenimente ceremonioase, că la asta ne pricepem cel mai bine, la care paradele militare vor fi în centrul atenției. Ar fi frumos să nu uităm că unii dintre bătrâneii simpatici cu stele pe umeri și funii pe piept, care vor fi prezenți la festivități, s-ar putea să fie direct răspunzători pentru evenimentele din ’89.

 

56 thoughts on “Armata e cu noi”

 1. Daria sexx picturesWhhy do i like pornVintage holophane
  stret lightsMovie bekaass hardcoreFreefree gaay videosNaked asian girls
  myspaceAduilt book sam youngA tsens mp3Is mitch albom
  gayAjoute diretory lien sexAdult lwnguage educationDaily fee nakedd
  videoGillf milf old haiey pussyMetaa strips indioa ltdFreee fat woman seex videoFamus pornstars oof thhe 70 sSexx pics
  with unmcut penisAmateuur cardiff dominatrixMture panish slutys riding huhe cockState funding for
  adultt educationUn resolutioons illicitt sex tradeVintage
  makleup forrm the 1930 sFacial surfac piercingTeenns with biig cokcsShort
  ice breakers forr adult fazmily partiesFreee porn you tube syyleMexicaan mwle pornSexual abus and symptomsFrree
  lesbian bbbw vidsFat girls wih hhuge assAdultt baby supplyRsebud anal jewelryWildd amkateur
  nked videosHward strn show erika breasst implantsFucked secretaryX-men rougee
  nudeSwkllen skall bumply rasah onn vaginaUrethral penisHomeade
  slutsBrazillian teen tgpAfyer sexx actionAngeoina jklie office pornTory lne baar stool fuckVintage barbbie poolStrip cub battle creek miFrree black trnnies
  photosSooft sexual moviesBig tit teen redhead fuckHoow too encourage teen tto readBrithey spleary sex tazpe cumshots art Canay adhlt vacationFemjale masturbatioon annd
  anal beasdsLeaa movie porn walkerAdult locstion theaterWofds too smells lkke teen spiritAdult ssex tip3gp nudeIsabelpla rossalini nakedBrerast cyset beSexual sanctuaryI saww dddy cock pornBoyss donn t cry nudeIsla vista colleege fick
  festSekaa porn picturesMilf tesn drunkStripper dance classs salt lake cityBoott friend inn sexySexx stories,
  hermaphroditeNudde abecrombe modelsFree exhibitionist sexAmaztures fucking on camping tripFrree adut photo
  personalGymnastics sexy nude picsPotos off naked women celebirtyPaidd internshipss for teensSexxy girrl skuull motorcycle artSensual porn fdee vidsHow tto find vinage jeansGirlfriend crie after sexPoppea escortAdvertisemenjts sexualNaked mlf nexxt doorEmmma buntron fuckingFrree nde phyotos off male celebsPeter nprth tiit cumYugioh nudde
  pictureNursing sponge bath penisBig cocks fuckig youngg giirl moviesGayss twibks latinosWinnie thee pooh swnging cribBlak free pornGaay porn videoo companiesNuude anglie joliDubai escort kodana andd savanaBig ttit milfs redtubeHairy lemin ugandaNakd fermail vampirePleasuire trip carFlower pic tucci xxxSizze n titsNude
  in thongHugge dkck dpp tubesMarried swinger picture galleryPrregnant teesn photoFree
  gay sawdo needle torrture bdsmFree amateur panti hose pictureJack offf onn le liveSexy ive streamMonica fuenntes pornExxotic womens
  bikinisMonique gabrrielle nudee thumbsJack aass shoulder holsterPbescent teen nudesPornstars
  blazck menMichelle bakler nude picsGirl thrustinhg theiir pussies togetherFrree naughty sexx
  vidoesLatina porn star galleryUmaa thurman breastNudde wonmanRed tube hotyel sexAmatrur mivie poren tubeMillf hentiSeexy gay cjbs with piercingsCaptai voyeurismAnal kitty tailsTonny bravoo gayWhyy do men have breastTortured redd head teensCleankng lady georhia dennna adult gfeMy riends hhot teacdher pornBllue velvet lingerieFreee wattch blacck mann masturbateWife
  watcbing tube pornOlivia taylo nakedMiilf onn redtubeTales sheena sexyCostco pre cooked
  tuhrkey breastsConditionmed responsews bdsmCandid amsterdam frese pornSeean bond pornAmmatuer homemade porno tubesSwingers inn morrisville pa
  19067Peorced clitorisClitorious orr clit piercingFmdom shat rapidshareSollen vulva before menstruationGrnnies fucking postNakied middlee eat
  menTiits ass fuckFreee fucking annd suckingVirtin firebushNisbet beach u.s virgiin islandMy pespective boobsPossible too
  gget pregnant withou penetrationSexual techniques ffor womenn tto ddo to menHorror porn siteAnime 3d sex toonsSandra mccoy sexx scenesFreee asian breast vidsLingrie
  dildo strap girlfriendGirls shaving tyeir vulvasSailbvoat nude picsCaam chat roomks sexPeeeing oon titsFrree lesbian s forced to fuckForeski
  cumshotFreee russian nudisets videoFree hot shemalesKoiis ento facial analyzerLrge breasts
  thai bargirlsMen fucking huge womenRe hentaiDwarf women sexAdlt dvdd dokwn loadPorn movie categoriesShemzle strokers 13Naked bollywookd actreesses nakedBesst home rwmedy foor vaginal itchingPornnub teen exploited college pussPussy getthoSatah chalkje porrn videosCheereader breasst surgery
  diesWhhat are some hoot new pornstarsAnal gitls stretchingArre there safe porno sitesSt ives
  faccial creamLesbian nanny camsSpeerm bnks inn middlle tennesseeRed heaad pissSunglass gangbangBreazt caqncer petitionn billNaturaly bbig breastsNaked coboy incomePorn sijte hoome videosFucking aand suckjng mature womenSex offenders
  in ooak ppoint texasCasee historys inceest annd
  sex abuseBikini gallery customer2010 adulpt entertainnment
  exoo lass vegas

 2. Facil packages dr gilkesonAsiian clothing in meslbourne
  floridaGiamt shemale assMotfher daughter spankThree hole fuckingLike romeo andd juliet hoot seex
  on a platterMenn with huge hard penisPorn vieos japaneseNude amateur
  brazilioan girlsThe bbest breeast enchancement medicationAmber ponder bbwAdult lingerie with picturesGaay christian torrentEgypt police fokrce womman tto strikp videoSexy legs in hhigh heels picsIndian teen showing tits oon webcamAmateuir drynk girl on girlFahial chwmical
  peel productsTexas sex affender900 seex numbersBbbw gween brieReaal candiod nakmed picturesFree instructional ssex videosCumming oon cunts wmvLick girks assFreee gay group ssex movieSesual experiment seex game guideClaire bennet sexBaree naed lasdies holiiday cdFucking humorContinenntal airpines pantyhoseScrew teluus terfror terrorim xxxCedar
  rapids escortsMexsican milof cuaghtHow biig are b cuup breastsRedhead
  nnipple piercingWhat caan a mann usse foor a sexx toyHapppy birthda sex bahners for myspacePancaakes south india sexy ladiesTahlor james adult moviesMonsers off cok flashWright broothers sexXxx mture groupHgttv property vikrgins richmondWorrld ssex tour 22Wite shemaoe free galleriesNudee bbeach cheazp
  destinationEating sperm tantraWife’s firs iterracial sexVimtage brad keelesr buccwild videos Angelina joliie inn pantyhoseNewest shemake moviesSexual
  ringsPergict pink pussyHorn neighbpr ucking tthe neighborDaiilymotion boobs lesbianApple bottom jan songVintage trducks of thee 40 sFree
  live nesrer sexShared amatuer porno cliops freeGay mature sex videoHaarry jdd gayRachael
  sage lesbianSecrets too lastig longeer iin sexSpanked in thongsPornstqr videoaHardd
  dick iin ttight vaginaFreee amzteur bigg breast ebonyWasjing machikne lesk frrom bottomThee use
  oof sexx iin advertisingTenttacle pussyFuuck authoority tattooLatex jump suitHow
  do femles have sexStdippers mobileShhe sucks myPrepubescent nufe girlsListt off cuban orn starsBest orgasm very westbound yearsSexy
  sijngles in cwpe townNude teen babe picture gallaryStarr was cumshotBrunettte amateur butter big
  chestStolen sex tapes for saleSlave bing fuckedNuevo laredo bdsm whores wantedHoow to grpw your
  facial hairMature hanmging brest galleryWwww xxxx ruSwinger 2000 ag loaderDilodoe fuckingRoujgh sex
  porn galeriesSex godtubeEngish assSex pills womenSexxy nude
  bdach bodiesDrrug interrcourse positve sexuual
  testingVirgin meddia e-mail attachmentsHonesy annd almond facial
  scrubLouisville wrld nakrd bike rideStories sexx with 4 girlsWild outdoor
  fuckInternational frre nude milfsGypsy nude teenLas vegas escorts
  matureCleveland ggay pride 2009Nortrhern irelland adult sexx conact sitesNaked
  oreintal girl wallpaperAdujlt frienn finder comRemove bagen stripsHot picure sexy wifeSamme sexx annivversary giftsFreethujmb nail teenAmateuur aloure kyleigh annUkrainian sex teenAmazonian tribe tgpDiana zybiri sexx scandal downloadSt.

  Johhn virggin islandXxx pcs oof myy gfValerrie burtneloli nudeBestt
  sexx search sitesTeen boy with lonng hairCarrke fisher nude forumGirl woth bigg tits fingering
  herselfMarure dedep throat compilationSmakl natural its xxxx clipsMy
  sex flogging fantasy picsBleacfh 171 assFreee nude femal body builderLohan dickWomen bodybuilder fuckWedding lingesrie ffor twll womenWife licks girlAnimated erotc clipartMillf teacher picture galleriesOpen sheelf braa nudeFree web
  cam porn no registrationIdex parent plrn starSample hentaiSexx machine clipzPeeter syorm naked diamondsLiquidarions dick yvonandAsian mzrtial arts suppliesGurds
  escor card holderFreee porn desktop themesRegion 6 pleasure driving tragedyVidedos peopple giving blow jobsLatwx superheroineSexx surveysOlionma hardcoreFamous sexx tape for freeBbw hnter tijuana hookersPicturess
  of young virginsHugge tit caassandra clipsLesbkan nud wild
  womanXrated ude music videosReal 3d pornVinttage sesame strdeet inn tthe swampBikin price waxBlanchard
  ryan breastsOrall sex pussy lickMyslace crbondale iil gayPrague sex traval agencyBeaad virginGrannmy loves cock
  clipsHardcore deeptthroat imagesXxx porn sexx best compilationFucing while skydivingEncourged sspouse
  sexWe’re not tthe munsters xxxBusty girl lustingg foor sexFayt gets fuked hardMenn trans pantyhoseDifferent seex dreamsRay
  j seex ttape with kimmGeeil poirno plaatjeBoston braazil escortsStpckings aand suspenders seex vidsWifeys world footjob2nd person sexx storiesSandrfa shine pissPamela bauch xxxBison fetishSelectinng condom sizeTeens
  fucking wigh a plotMasturbation with enemaHboo real sex episodes plastic
  vaginasCock upp your assSerious free ass fuckinTopp tten besst porn moviesLesbiazn in collegeHong hustlesr kon xxxChristona
  henndricks + nudePolaroid swinger cameraWillioam levby pornSexxy nuyde teens moviesFreemature ssex videosLcas daave
  fcks nickWashington prieoner sex changeSpread ur pussy

 3. Patricxia tillpman nde naked babylon 5Discojny e stim sexVintage girdles satinEross practice videoOrgasm compilatin emale masturbationLiqjid orgasmsPeople fucking hardcoreThee penthouse henyai gameRugrat alll grown upp pornGays suckiung black
  dickHoww tto trip powder coatLesbbian ccum suckingWoman huge breastVinage stewardess photosBrent
  corrigan nude picsGorilla haiiry ballsPenos stretching scheduleXxxx bikini modelCompleste list of dea porn starsWedding donations to breast cancerMature
  hedlmet ssex videoIs same sex marriazge legzl iin nevadaMatture sey naked ladiesNuude chine teenagersBest sexyy vikdeo sitesSex and 2o somethiing menPusy bekng plubged with huge cockHave
  sexual intercourse a weeb pageVintae clothing 2 dday deliveryInterracial milf actionEdwasrd winry hentaiBurn dvdd pornManga pistol sexAdult gett oosgood schlatter
  diseaseBreastt cancer photoMinneapolis erks guideHaiy nude msture milf’sEmbarrasing ssmall penis storiesSwinger
  sex picturesNudee picturews weddingg tgpPorrn stars soloFreee strteaming painful gangbangFuckk katyhy smashbroVibtage
  massey ferguson tractors for saleGayy maan bbig assFaake nuude stratus trishYellpow
  and bloack strdiped beetleHoww to refresh yur sex lifeLargest poirn picc
  archiveAsikan amzteur teenn video homem comendo a mulher dormindo Biig tits lkve cumBlolod cunt virgiin cherryWorldd of wrcraft porfn moviNude xxx frre girlsDenisee milqni tiny
  bikiniIron fit shotesRuzsian tenn sexPelsi and gay support hoaxDaisy dke nuude photoTwo bii males and females fuckingBali lingeri homme pageMurdeer mystery party teenColegial gayBulmka ddbz
  comic hentaiBarrr nuse roseanneNaked team roomsPeeing
  photo gallery1995 vintawge champagneMature fistSexy aass video clipsNight club sexx nycCompressed pornCums withoutBaand mobile piicture virginThhe
  pleasuhre oof his company movieHow tto start your oown sex toy
  partty businessMeadowlands environmeental enter older
  adultsBeth hopkins minnesota lesbianA bedtter kias a beter fuckAnimated interative ssex no
  membershipAtkk hairy katySharp shooting vaginal painHoot wives gllry hole storiesHaijry + amateur + matureHoww tto fuck
  pdfOlld sluts 50Penis erection angleAppropiete teenn costumesReally hairy
  daddiesBig chubbgy lasrge girls nakedSlurs being ownedView free cartoonn streaming
  porn videosStockngs gadters tgpNaed pis oof vanesa hudgnesPrre cumm womenSwiner 7th jully
  2008 ukMeoissa escdort londonStrip clubs iin bellfonte
  paSexy hallowewn outfitDicxks cumming 2010 jelsofft enterprises ltdMature legs clipsEvaa lohgoria sex scemesVeins in thumbErotic massage djelheim
  heideberg in homeKristen avis sexy picturesAndrro ggel sexAdrenne bailon naked
  photos uncensoredAgel amp ashley get fuckedFree granny porn puussy videosCrrelation off black tee pdegnancies and church attendanceDesperation peee stoiries to pee iin wrkng placesOvary vaginaSwnging clubs iin overDoctor harrasing nzked boyWhiye female frblack cockNikki minaj porn clipNaked ptarmiganInterracial wife bbcc tubeNude cos playYorkk escort ukAdultcm ssandy fingerrs pussyRobert saragosa
  gayDiane poppos with dildoIs teen drug use a common proglem universallyMale nasked
  photoPrice williasm ckunty adultt education learning centerBondage trailers
  vidiosKirsty smifh nudee aavi mmpg rarTeenn ttans lunch towerFreee gayy ten pics blbHottest
  gf titsGloryhole finderr arizonaNewcasyle adult massageBustty
  faith freeones pageEnrollled nurse ature ageBritissh virbin island homesYoung wild nudee girlsNudde beaches in nnew jerseyNakesd
  women adult freeMassate tturned into bii blojob storyHow tto give hoot
  oral sexAttracive mexican couple havinjg sexNude chilrenLagex wholesalersAmayeur sexx
  cumSiim seex gake onlineMalle sexx paarty floridaBaamboo asian grillDocumentary oof penisEmployment manpower transgender casze ink pressBig ass biig tisHoot steamy abal sexCausees for sore nipples
  when nott brreast feedingBusty asians hardcoreFreee cips ukk swingersMiilf cum swallow video90 s lesbian singersNice looking matute females bikiniees nudeNakedd hot tubNude naked
  shameless c4Poweruff girls being orced 2 havve sexDejja vvu shaved slitsBlak cpck loive slut wifeCuum inn pregnant
  white girlsKansas sex offendwr policyFull ldnght hentai flash moviesCockatoo nudist resortCalifornia francisco ssan stripperFrree female celerbrities pornWildest bikiniArizona aian festival 2009Aduult boot camp youngTaxi rates inn british virginn islandPhotos oof naked tztooed womenAsias rid dildosSillk stalking bonhdage scenesAmater
  porn for ipod forr freeYoumg blondws onn cockAsia network uniAbnorman vagina opening largee picsBikini dizainJapznese masturbafion vidiosSprsd legged gaysTanned brunette stripActredss arb sexDerogtory slang for asianWordld off warcraft porn picturesSnll butt stripsGirls pissing
  thier pantiesAthleticck pornColoin berner sex tapeFemdm clipMini rrex when adultsPornstar glwmour poctures galleriesMckey james nude
  movieAmatteur ladgboy ffree picsKatherine rss nudeLoney gayHuunk maan nudeFucking sister thumnail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *